Tre hold fra GymDanmark til 'Gym for Life Challenge' - GymDanmark

Tre hold fra GymDanmark til ‘Gym for Life Challenge’

Eventen blev afholdt på Oslofjord Convension Center og var test event for Gym for lIfe Challenge 2017, som afholdes i juli næste år på samme lokalitet. Holdene fra de tre foreninger præsterede dansk gymnastik på fornemmeste vis og var værdige repræsentanter for GymDanmark ved eventen. Tre af holdene formåede endda at kvalificere sig til Gala lørdag aften, hvor de endelige vindere i tre forskellige kategorier skulle findes. Gymnasterne fra LG-Lyngby og Grevinderne leverede igen flotte shows.

Grevinderne vinder deres gruppe
Med Grevinderne som en flot vinder af kategorien ‘grupper med redskaber’ blev det en perfekt afslutning på den danske deltagelse ved ‘Gym for Life Challenge 2016’.

Formand for GymDanmark, Flemming Knudsen var i  sin egenskab af medlem af FIG’s komite ‘Gymnastics for All’ til stede i Norge og havde mulighed for at følge de danske gymnaster og siger ‘Danskerne leverede flotte præstationer og fik vist, at opvisnings- og showgymnastikken i GymDanmark har højt internationalt niveau. Det var vidt forskellige programmer holdene fra de tre klubber præsenterede og understregede dermed også diversiteten i dansk gymnastik. Rammerne for eventen var perfekte og lover godt for ‘Gym for Lige Challenge 2017′. Jeg håber, at mange hold fra GymDanmark vil deltage i denne event næste år og være med til at vise GymDanmark frem’.

Læs mere om Gym For Life 2017

Læs også Grevindernes pressemeddelelse om Gym For Life 2016