To juniorhold i VM-finalen i Æstetisk Gymnastik - GymDanmark

To juniorhold i VM-finalen i Æstetisk Gymnastik

Begge juniorhold har flere gange vist gode takter ved de indledende World Cups  og EM igennem året, men præstationen ved VM var noget helt for sig. Begge juniorhold deltog for første gang ved VM sidste år og kom i finalen, og med gentagelsen i år, så bevidner det om at de to hold har formået at holde niveauet. Begge hold rykker op i senior i næste sæson og derved var dette deres sidste år som deltager ved junior VM.

Team Amelit fra Greve Gymnastik og Trampolin endte på en samlet 11. plads – karakterne ved indledende runde blev 14.20 og i finalen 14,05, samlet 28.25 point. Et flot resultat og med i bagagen ligger en 9. plads fra EM i år og en 9.plads fra VM sidste år. 

De forsvarende Danmarksmestre i Æstetisk Gymnastik, Team Zelda fra Espergærde endte på en samlet 12. plads – karakterne ved indledende runde blev 14.10 og i finalen 13.70, samlet 27.80 point. En flot præstation af Team Zelda, som ved en World Cup i år blev nr. 10 og ved sidste VM blev nr. 11.   

Se den samlede resultatliste for junior her

I landekonkurrencen for junior blev Danmark nr. 6 – resultatlisten klik her 

Seniorerne leverede fine præstationer
I seniorrækken deltog de danske mestre Team Luna fra Greve Gymnastik og Trampolin, Team Embla fra Espergærde IF og Team Aida fra DHG. Ingen af holdene kvalificerede sig til finalen, men de leverede sikre og godkendte præstationer: Team Aida blev nr. 27, Team Luna blev nr. 30 og Team Embla blev nr. 32. Det er et stærkt felt i seniorrækken og med mange deltagende nationer – ialt deltog 34 hold fra 17 lande. 

Se den samlede resultatliste for senior her

I landekonkurrencen blev Danmark nr. 5 – resultatlisten – klik her


RESULTATER
Junior – klik her
Senior – klik her

Se billedere mm på Facebooksiden Rytmisk Gymnastik her eller den officielle VM facebook her