Højeste niveau nogensinde ved DM i Sports Acrobatik - GymDanmark

Højeste niveau nogensinde ved DM i Sports Acrobatik

Af Kamine Julie Dam Jacobsen  

Ved DM i Sports Acrobatik 2016, blev der vist det højeste niveau nogensinde ved en dansk konkurrence, og implementeringen af de internationale regler har således båret frugt.

Formand for Sports Acrobatik Udvalget Lars Rasmussen siger ”Det er dejligt at se, at det store arbejde der er lavet i løbet af sæsonen af dommere, trænere og gymnaster med det nye internationale reglement nu viser resultater. Det bliver meget spændende at følge udviklingen de næste år, da vi først lige er startet”.

Den mest eftertragtede danmarksmesterskabstitel, senior dame trio, blev vundet af Natasja, Maria og Katja fra Toreby, efter to sikre præstationer ved begge runder af DM. Senior mix par konkurrencen blev ikke overraskende vundet af forsvarende danmarksmestre Sarah og Kenni ligeledes fra Toreby. Senior dame par blev vundet af Sofie og Naja fra Skanderborg.

Søndagens pyramidekonkurrence blev vundet af acrobaterne fra TST (Århus) med et flot show og meget sikre pyramider.

Se alle resultaterne her