Vi søger ny stærk leder af national satsning, er det dig? - GymDanmark

Vi søger ny stærk leder af national satsning, er det dig?

GymDanmark, Foreningsfitness og DGI Gymnastik & Fitness indleder et historisk samarbejde og etablerer en fælles fitnessafdeling, der har som formål at sikre, at fitness også i fremtiden er en væsentlig foreningsaktivitet. Vi søger derfor en erfaren leder til at stå i spidsen for denne afdeling.

Med etableringen af afdelingen ønsker GymDanmark, DGI Fitness og Foreningsfitness at fremstå med en koordineret rådgivning, fælles markedsføring og stor gennemslagskraft overfor især gymnastik- og fitnessforeninger samt foreningsbaserede træningscentre. Dette gælder både holdtræning og træning i motionsmaskiner.

Du skal i tæt samarbejde med styregruppen, dine medarbejdere og de to organisationers frivillige og medarbejdere, planlægge og gennemføre det vedtagne projekt.

Se hele stillingsopslaget her

Se en uddybning af projektet her

Har du spørgsmål så kontakt Direktør i GymDanmark Ditte Okholm Naut, tlf. 40764047