Kvindelige idrætsgymnaster igen på præmiepodiet - GymDanmark

Kvindelige idrætsgymnaster igen på præmiepodiet

13 lande, 31 youth-gymnaster og 26 juniorer var samlet i Belgien. Sammen med landstræner Bernadett Balázs var Danmark repræsenteret med fire unge idrætsgymnaster. Konkurrencen gjalt både individuelle og hold-præstationer.

Det lykkedes endnu engang for den 15-årige Marie Skammelsen som netop har vundet junior-NM, at placere sig øverst på skamlen ved blandt andet at vinde guld i ‘spring over hest’. Også de to debutanter Camille og Mathilde præsterede rigtig godt, og Camille sikrede sig hele to medaljer. 

RESULTATER
JUNIOR
Marie Skammelsen (KG66),  Guld på Hest, Sølv på Gulv, 6. i Barre og 4. i All-around
Victoria Kajø (KG66), 19. i All-around

YOUTH
Camille Rasmussen (KG66), Sølv på Bom og Bronze i All-around, 
Marthilde Bentsen (Nivå). 19. All-around

HOLD
Danmark bliver samlet nr. 5

Glad og stolt landstræner
‘The competition was very well organized, the level was high and the girls did a very good job. We had some mistakes in the preliminary competitions, but the girls focused in a high level. In the finals the girls did a really nice job without any mistakes. I am happy with the girls, and I was so proud how these little girls represented Denmark’ siger landstræner Bernadett Balázs.

Alt i alt endnu en super præstation af de danske kvindelige idrætsgymnaster, som holder deres momentum frem mod EM om en lille måned.