Ny GymKalender ude nu - GymDanmark

Ny GymKalender ude nu

Den nye GymKalender er klar og denne gang er der også historier fra foreningerne, der har brugt GymDanmark til forskellige forløb, og så selvfølgelig kursusoversigt, beskrivelse af uddannelser og meget mere.

Foruden de kurser, som I direkte kan tilmelde trænerne til, så tilbyder GymDanmark at skræddersy kurser, der lige præcis rammer det behov, som I måtte have i foreningen. Kurserne foregår i de lokaler, som foreningen benytter til daglig. Det har den fordel, at kurset tager udgangspunkt i de fysiske rammer, som trænerne kender og har til rådighed i den daglige træning.

Find GymKalenderen lige her. Husk at følg med på gymdanmark.dk under kalenderen og  find flere informationer.

GymKalenderne bliver også omdelt fysisk og hvis I har brug for flere kontakt alb@gymdanmark.dk