Oplev det nye opvisningsshow Gym for Life 2016 - GymDanmark

Oplev det nye opvisningsshow Gym for Life 2016

Kom til Brande d. 8. maj til Gym for Life 2016. Med Gym For Life- konkurrencen får opvisningsgymnastikken i Danmark et nationalt arrangement, hvor de kan få deres opvisning bedømt, samt blive inspireret af det samlede gymnastikshow, hvor kvalitet og underholdningsværdi er i højsædet for konkurrencen. Der bliver underholdning for alle pengene, når 5 hold viser deres opvisningsshow

DELTAGERE:
Hvak Springerne 1
Art of Circles 1
Grevinderne Show Team Bubbles
Bellinge Performance Elite Team
Grevinderne Show Team

PRAKTISK INFO:
Dato:
Søndag d. 8. maj 2016 kl. 10.00
Sted:
Brande hallerne

Billet købes i døren.

BEDØMMELSE:
Gym for Life er en konkurrenceform, hvor der ikke tælles fradrag og regnes i decimaler. Her vurderes holdene ud fra:

  • Originalitet, variation og nytænkning
  • Underholdningsværdi
  • Helhedsindtryk
  • Teknisk kvalitet

REGLEMENT:
Reglementet for konkurrencen Gym For Life findes her

FAKTA:
Det er første gang at konkurrencen afvikles i Danmark, men den første internationale konkurrence blev afviklet i Østrig i 2009. I 2013 foregik World Gym for Life Challenge i Sydafrika, og i 2017 afvikles den i Norge – her er målet at der er flere danske hold som deltager.