KTK vinder seks trampolin-DM titler - GymDanmark

KTK vinder seks trampolin-DM titler

Artiklen er indsendt af Københavns Trampolin-klub

KTK vandt på dagen hele 27 ud af 54 mulige medaljer, altså halvdelen af alle medaljer, samt satte sig på hele seks danmarksmesterskaber.

Den allerstørste succes havde KTK i U12pige- og U14pigerækkerne hvor klubben næsten tog alle medaljer hjem. I den individuelle konkurrence blandt U12 pigerne besatte KTK hele præmiepodiet ved at vinde både guld, sølv og bronze med Sofie Landberg, Mie Bjarning og Alma Lynnerup Andersen (alle 12 år) på de tre pladser. I den synkrone konkurrence for U12 piger var der næsten også kun KTKere på præmieskamlen, idet ovenstående Mie og Alma vandt her, og Alva Solvang Nørskov (10) og Sille-Sofie Burrack-Vilén (11) også fra KTK fik sølv. Bronzepladsen gik til Andrea Dalgaard (9) som sprang synkron med en pige fra Vejen. Hos U12 drenge fik KTK også en danmarksmester, i det Emil Lynnerup Andersen (10) genvandt sit U12 Danmarksmesterskab fra 2015. Emil vandt komfortabelt foran en dreng fra Middelfart. KTKs Carl Emil Boelsmand Larsen (11) fik også kæmpet sig til bronze.

I U14 pigerækken vandt Smilla Thea Jensen (12) sin række suverænt, med klubkammeraten Ida Brandorff (12) på andenpladsen. Nr. tre blev en pige fra Haslev. I den synkrone række vandt Smilla endnu engang sammen med førnævnte Sofie Landberg. Nr. to blev et par fra Middelfart. Og KTKs Signe Vogel Bang (14) og Alberte S. Wolfsen (12) fik bronzemedaljerne. I rækken fra U14 drenge opnåede Malte Nannerup Kirckhoff (13) en flot sølv bronzemedalje efter en dreng fra Haslev. Nr. tre blev en dreng fra Greve. I synkron lykkedes det Malte at vinde danmarksmesterskabet sammen med Asger Kjærsgaard (13). Placeringen blev dog delt med et par fra Haslev. På tredjepladsen kom Emil Hindsberg (13) også fra KTK, som sprang synkron med en dreng fra Haslev.

I U17 damerækken var der ingen der kunne slå en meget dygtig pige fra Haslev. Men det var spændende hvem der skulle blive nr. to og tre. KTK havde nemlig mange U17 damer med i konkurrencen, og seks ud af de otte finalister var fra KTK. Efter finalen endte det med at Hannah T. Remmer (14) løb med sølvmedaljen og Freya Guillaume (15) fik bronze. På fjerde og femtepladsen lå der tilmed også to KTK damer, hvilket tyder på en god bredde i toppen blandt klubbens U17 damer.

– ”Dette er meget glædeligt i og med at KTK netop har satset meget på fastholdelsen og udviklingen af klubbens 13+springere, med henblik på en fremtidig endnu stærkere og bredere seniortrup”, udtaler KTKs sportschef Uffe Ehlers.

I synkronrækken for U17 damer var Malou Rosenquist (14) og førnævnte Ida Brandorff lige ved og næsten i forhold til at vinde konkurrencen, men blev slået på stregen med 0,1 point af et damepar fra Hjørring. Pigerne måtte derfor nøjes med sølvmedaljer. På tredjepladsen kom endnu en KTKer, Sarah Sarosi Thomasen (15), som sprang synkron med en pige fra Odense. Klubbens sidste medaljer på dagen gik til Jacob K. Rasmussen (16) og Oscar Lynnerup Andersen (14), som hentede sølvmedaljer hjem i U17 herresynkron.

Stævnet var anderledes i år, modsat de sidste mange år, hvor klubberne har kunnet stille deres yngste supertalenter op i de ældre rækker. Det kunne man ikke i år.
Stævnet var derfor mere end før en test i at se, hvor bred en talentmasse de danske klubber kunne visse blandt begge køn og i alle aldre. Og her viste KTK altså at de havde talenter med højt niveau over hele linjen i alle rækker med de i alt 27 vundne medaljer ud af de 54 mulige medaljer der kunne vindes.

Næste store danmarksmesterskab er DM for seniorer d. 21. maj, hvor KTK har mulighed for at hente endnu flere titler og medaljer hjem. KTK har vundet senior DM for damer individuelt to år i træk, og taget flere synkronmedaljer hjem også. Det bliver derfor spændende at se, hvor stærke klubbens seniorer efterhånden er blevet – også på herresiden, mhp. at prøve at indtage føringen i Danmark også på SENIORplan, som indtil nu til dels stadig tilhører Haslev.