GHG Herlev er ”GymDanmark ATK Certificeret Aspirantklub” - GymDanmark

GHG Herlev er ”GymDanmark ATK Certificeret Aspirantklub”

ATK (Aldersrelateret TræningsKoncept) er vejen til ansvarlig talentudvikling, god træning og optimering af foreningens rammer. Det er de nu certificerede til i GHG Herlev, og med det har flere af foreningens trænere og ledere deltaget i GymDanmarks ATK forløb, som består af både teoretisk og praktisk undervisning samt en foreningsudviklingsproces med fokus på træning og klubmiljø.

Det er en glad Anni Jensen, cheftræner og formand i GHG Herlev, der siger ”Der hvor vi bedst kan se, at ATK har effekt, er hos de yngste gymnaster, og de er i god udvikling. For os trænere og hjælpetrænere har ATK betydet en faglig opgradering og en fælles holdning til idrætsgymnastikken”.

Bred talentmasse med stærkt fokus
”Med det fokus på børn og unge, der nu bliver lagt for dagen i GHG Herlev får vi en endnu bredere talentmasse, og i sidste ende evnen til at forbedre vores optræden på den internationale gymnastikscene i årene fremover”, siger Direktør i GymDanmark Ditte Okholm- Naut.

Mere om ATK
ATK betyder Aldersrelateret TræningsKoncept, som har fokus på både træning og klubmiljø. Med GymDanmarks ATK tages gymnasternes alder og udviklingstrin i særlig betragtning, når de dyrker idrætsgymnastik. Metoden skal sikre, at gymnasten er i centrum, at talentudviklingen foregår på en ansvarlig måde samt at træningen er både målrettet og motiverende.

ATK er støttet af Team Danmark og er ikke kun målrettet gymnaster. Hele 24 specialforbund under DIF har indgået aftale om at forbedre rammerne for børn og unge i deres foreninger godt hjulpet på vej af ATK.

Se her hvordan I bliver ATK-forening