Linnea Wang til skade under DM - GymDanmark

Linnea Wang til skade under DM

Umiddelbart inden stævnestart, under pigernes opvarmning, kommer Linnea Wang fra VIK desværre til skade (Linnea er forsvarende senior Danmarksmester fra 2015). Linnea fortryder under udførelsen af en strakt Yurchenko med 1/1 skrue og lander desværre på nakken i springet.

Linnea bliver kørt på hospitalet, hvor man i første omgang vurderede, at hun godt kunne tage tilbage til hallen og overvære DM. Efter ca. en time i hallen beslutter Linnea’s forældre i samråd med en læge og Milan, at tage tilbage til akutmodtagelsen. En CT scanning viser desværre brud på nakken samt to nakkehvirvler, der var gået af led.

Linnea bliver straks overført til Rigshospitalet hvor hun ligger i stræk. Her skal hun ligge de næste par dage, hvorefter hun formentlig skal opereres.

Yderligere informationer gives når der er væsentligt nyt om Linneas tilstand.

Læs også ‘godt nyt om Linna Wang’