GymDanmark har lille medlemsfremgang - GymDanmark

GymDanmark har lille medlemsfremgang

GymDanmarks direktør Ditte Okholm-Naut siger ’Det er dejligt at kunne konstatere, at vores prioritering af fastholdelse og rekruttering har båret frugt endnu et år. Der bliver lagt en stor indsats i, at gøre vores medlemsforeninger opmærksomme på alle de tilbud vi har, og vi gør alt hvad vi kan, for at støtte foreningerne så de fortsat kan vokse sig store og stærke – til glæde for gymnaster og lokalsamfund’.

Fakta om medlemstallet

GymDanmark tæller ved seneste medlemsregistrering (2015) 450 medlemsforeninger og 177.395 (+2.384) gymnaster, det er en fremgang på knapt 1,36% i forhold til tallene fra sidste år. GymDanmark fastholder derved sin position som tredje største specialforbund under DIF.

Læs mere om medlemstallene her

Se alle medlemstal her