Skadet dansk EM hold - GymDanmark

Skadet dansk EM hold

Det var en ærgerlig landstræner som kunne bekræfte, at der var skader i tumblinglejren. “I går slog Sara Ørskov desværre knæet til vores afsluttende træning. Dette betyder, at vores damehold er meget presset til torsdagens konkurrencer. Sara var meget godt springende og i super form, så det er et stort tab for holdet. Sara skulle have sprunget sikre pæne øvelser, men må nu i stedet stå over og vi håber, hun bliver klar hurtigst muligt igen”, fortæller landstræneren i Tumbling Michael Jensen.

Håbet er nu, at de tre tilbageværende senior-damer kan levere en solid præstation ved kvalifikationen i dag (torsdag), som kan bringe dem i holdfinalen. I den individuelle konkurrence på damesiden er der størst forventninger til den garvede Johanne Nørby – hun ses som favoritten til at tage en finaleplads.

Hos de danske herre tumblere er der vist gode takter og de danske herre er klar til dagens kvalifikation. Håbet er at kunne hive en eller måske to finalepladser hjem i den individuelle konkurrence – de stærkest kort er Anders Wesch og Lasse Pihl.


Kvalifikation – Torsdag

Herunder kan du se dagens program for de danske gymnaster ved EM.

TRA – Junior
Piger – Torsdag kl. 16.40
Drenge – Torsdag kl. 17.30

TUM – Senior
Damer – Torsdag kl. 15.50
Herre – Torsdag kl. 14.10

DMT – Senior
Herrer – Torsdag kl. 15.50

Se LIVE STREAM – her

Se alle navnene på deltagerne og find alle informationer om EM her