Masser af danske finalepladser ved EM - GymDanmark

Masser af danske finalepladser ved EM

Det blev en fantastisk kvalifikation for de danske tumblere ved EM, som leverede top præstationer. “Alle syv springere kørte 100%. Jeg er rigtig glad og super tilfreds med dagens præstation. De var vanvittig gode og kørte deres absolut bedste”, fortæller en meget glad landstræner i Tumbling Michael Jensen.

Se alle resultater her

Læs alt om EM her

Kvindelige tumblere på toppen
De kvindelige tumblere kom i holdfinalen og dette var en meget stor og positiv overraskelse efter at Sara Ørskov måtte trække sig grundet en skade under træningen ved EM, men de tre danske kvinder sprang til perfektion. Optakten til finalen har ikke været uden modgang, for udover Sara Ørskovs skade, så havde Anne Sofie Okkerstrøm Mikkelsen haft problemer med skulderen op til EM, men har trænet ekstra under EM for at kunne være klar og yde det optimale. Målet for holdfinalen er at opnå en 4. plads.
Udover holdfinalen til de danske kvinder blev det også til en finaleplads til Johanne Nørby. Målet for finalen er at gear lidt op i forhold til kvalifikationen, da der intet er at tabe. 

De danske herrer lever op til forventningerne
Hos herrerne i tumbling blev der også leveret præstationer af sand klasse. Dette sikrede de danske herrer en holdfinale som nr. 3 lige efter Rusland og England. To rigtig stærke hold, men håbet er tilstede hos landstræneren Michael Jensen; ” Vi går efter en medalje og så må vi se, hvem som er bedst på dagen”. I den individuelle konkurrence var der også masser at glæde sig over, da  hele to herrer kvalificerede sig til den individuelle finale, Anders Wesch og Lasse Pihl. “Det er fedt at have to herrer med i finalen og nu er målet for Anders at tage en medalje. I finalen skal Anders køre en øvelse med stor sværhedsgrad, men med stor sikkerhed, det blivere en spændende finale og det handler om, hvem som er bedst på dagen. For Lasse Pihl handler det bare om at give den gas – han har intet at tabe”, fortæller landstræneren Michael Jensen.

Program for tumblingfinalerne:
Tumbling mænd – Hold er lørdag kl. 13.00
Tumbling damer – hold er lørdag kl. 13.45

Tumbling mænd individuelt er søndag kl. 16.30
Tumbling damer individuelt er søndag kl. 11.45

DMT i holdfinale
Det blev også til en holdfinale i DMT, på sammevis som ved VM på hjemmebane i november.

Finalen finder sted på lørdag kl. 13.45

Herunder kan du finde information omkring danskernes deltagelse ved EM i Valladolid i Spanien. Se alle navnene på deltagerne og find alle informationer om EM her

Se LIVE STREAM – her og find tider på danskerne her