Stærke landshold til EM i Spanien - GymDanmark

Stærke landshold til EM i Spanien

Efter et brag af et VM på hjemmebane i Odense i vinters, er de topmotiverede danskere nu klar til EM i Spanien. Med sig i bagagen har de kampgejst og høje målsætninger om hård konkurrence og medaljer.

Se alle navnene på deltagerne og find alle informationer om EM her

TUMBLING
Landstræner for de danske tumblere Michael Jensen siger ’Vores målsætning hos seniorerne er to danske mænd i finalen, samt holdfinaler til både mænd og damer. ‘Vi håber at kunne forsvare vores sølvmedalje fra sidste EM og skal have mindst én medalje med hjem, også selvom vi forventer hård konkurrence fra især England og Rusland’.

Det er første gang at Danmark stiller med en fuld damedelegation ved EM, og en positiv landstræner siger ’vi kæmper naturligvis også for at få en dansk dame med i den individuelle finale’. Hos juniorerne er der størst forventning til de danske drenge. Hos juniorerne forventer trænerne to finalepladser og medaljer.

Læs mere om udtagelsen her

TRAMPOLIN
Efter en turbolent tid efter VM i Odense, bliver det spændende at følge trampolinspringerne. Både springere og trænere har knoklet og stemningen er god i den danske lejr. Målsætningen er både semifinalepladser og en enkelt finaleplads.

Læs mere om udtagelsen her

DMT
Dobbelt mini-trampolin, også kaldet DMT som er nyeste skud på en gymnastik-disciplin i Danmark fik sit danske gennembrud ved VM i Odense i vinters – og blev en kæmpe succes. Ikke nok med at Danmark stillede med fire springere i hold-konkurrencen, de kvalificerede sig også til finalerne og skrev dermed gymnastikhistorie.

To af de fire springere fra VM er med til EM i Valladolid i Spanien, nemlig Emil Korfitz Mortensen og Mikkel Skræddergaard.

Læs mere her om udtagelsen

Her kan du følge danskerne under EM
Følg danskerne på snapchat (gymdanmark), på facebook, instagram (gymdanmark) og find den officielle EM-side her.