Historisk flot resultat ved NM - GymDanmark

Historisk flot resultat ved NM

Nordens absolut bedste rytmiske gymnaster var i denne weekend samlet i Taastrup-hallerne til en fantastisk udgave af de Nordiske Mesterskaber i Rytmisk Sports Gymnastik 2016.

Det er rigtig mange år siden at der har været dansk deltagelse ved NM-finalerne, men de to danske piger Joline Steinhoff (TIK) og Josefie Elgaard (Hjerting IF) klarede det på fineste vis og de blev båret frem af et fantastisk publikum. Resultatet af finalerne blev til to 6. pladser og en godkendt præstation af de to unge talenter.

NM på hjemmebane blev afviklet med stor succes og der har været god landskamps stemning mellem de nordiske lande. Alt i alt en weekend med seværdig og flot gymnastik.

Højere niveau end tidligere hos danskerne
Niveauet i den danske trup er steget markant og især på juniorsiden er der mange talenter, som er blevet bemærket af de internationale dommere. Der var i alt 14 piger fra Danmark repræsenteret i både den individuelle konkurrence (junior/senior) og i gruppe konkurrencen (senior). Danskerne leverede nogle flotte og stabile præstationer, men måtte desværre se favoritterne fra Finland og Norge lægge et højt niveau. Især Finland var helt urørlige i mange af håndredskaberne og leverede serier med høj sværhed og utrolig sikkerhed.

Se alle resultater her


Se video og billeder på social media
Besøg Facebook-siden for at følge med i hvad der sker i Rytmisk Gymnastik og ved NM.

Kig også forbi GymDanmarks Instagram, her giver vi dig stemning i billeder og video. #gymdanmark #nmrsg #gymelite

Piger fra T.I.K overtager GymDanmarks Snapchat fredag til søndag i forbindelse med NM. Følg dem på Snapchat, søg efter gymdanmark.