Seniorgruppe udtaget til Nordisk Mesterskab på hjemmebane - GymDanmark

Seniorgruppe udtaget til Nordisk Mesterskab på hjemmebane

Camilla Olsen, T.I.K. gymnast, fortæller: “Vores forventninger er at vi kører nogle rigtig flotte serier. Vi har ikke nogen ambitioner om at være med i medaljekampen, da konkurrencen er ekstrem hård. Vores gruppe er helt ny og vi har kun trænet sammen i 4 måneder men alligevel har vi stablet to helt nye serier på benene og dette uden at have nogen trænere. Så derfor er målet og forventningerne at vi er tilfredse med vores egen præstation der forhåbentlig bliver uden de helt store fejl”

Taastrup Idrætshaller får også besøg af nogle af nordens absolut bedste rytmiske gymnaster. Her vil tidligere og kommende OL deltagere samles for at kæmpe om medaljer og titler.

Der er lagt op til masser af flot, intens og dramatisk gymnastik

Rytmisk Sports Gymnastik hører til blandt de absolut smukkeste gymnastikdiscipliner. Disciplinen kræver dog mere end femininitet og elegance, da der også stilles store krav til smidighed og styrke.

“Det bliver en smuk og seværdig oplevelse, når Taastrup hallerne bliver ramme for Nordisk Mesterskab i Rytmisk Gymnastik – vi har arbejdet på NM i et års tid og vi glæder os til at byde nordens bedste velkommen til Danmark. Jeg ser særligt frem til Finlands grupper – som er helt fantastiske, men også de individuelle fra Sverige er dygtige. Jeg håber de danske piger rammer dagen og vi kan placere os i en finale”, fortæller Hanne Jensen, formanden for Udvalget for Rytmisk Gymnastik i GymDanmark.

Udover gruppe-konkurrencen, har Danmark også 4 juniorer og 4 seniorer med i den individuelle konkurrence. Læs mere her

Rytmisk Sports Gymnastik afholdes d. 12.-13. marts 2016 på hjemmebane.

Billetter købes i døren
Dagsbilletter: 75 kr.
Partoutbillet (2 dage): 130 kr.
Børn under 12 år: 30 kr.