DMT-springerne udtaget til EM - GymDanmark

DMT-springerne udtaget til EM

Dobbelt mini-trampolin, også kaldet DMT er nyeste skud på en gymnastik-disciplin i Danmark. Den tempofyldte og fascinerende sport fik sit danske gennembrud ved VM i Odense i vinters – og blev en kæmpe succes. Ikke nok med at Danmark stillede med fire springere i hold-konkurrencen, de kvalificerede sig også til finalerne og skrev dermed gymnastikhistorie.

Læs mere om DMT ved VM her

Tre af de fire springere som var med til VM er nu også udtaget til EM i Valladolid i Spanien, nemlig Martin Vibæk Frederiksen, Emil Korfitz Mortensen og Mikkel Skræddergaard. Seneste nye talent som kom gennem nåleøjet til udtagelsen blev August Søndergaard fra GymHelsinge, som også var med til WAGC i vinters.

*4/3-2016 – Grundet skade for Martin Vibæk Frederiksen, er Andreas Godske Nielsen fra OGF i stedet udtaget til EM.

Læs mere om profilerne her

Mere om DMT

Organisatorisk hører DMT hjemme i Trampolinudvalget, og allerede i 2016 får vi de første nationale mesterskaber at se i Danmark. Efter EM i april 2016 er næste store internationale mesterskab VM i Sofia, Bulgarien som afvikles i efteråret 2017.

Bliv klædt på til DMT på under tre minutter – se ‘DMT for dummies’ her

Mere om EM i trampolin, tumbling og DMT 2016

GymDanmark har gymnaster med i alle tre discipliner, læs mere om tumblerne og trampolinspringerne her.

Eventsite