Trampolinspringerne er udtaget og klar til EM - GymDanmark

Trampolinspringerne er udtaget og klar til EM

Elitechef Henrik Bertelsen fra GymDanmark er optimistisk og har troen på de danske springere; ”Oven på VM i Odense i december 2015, hvor resultater ikke var prangende, bliver det interessant at følge springerne ved EM i Valladolid. Det har været en turbolent tid efter fritstillingen af de tidligere trænere, men springerne og klubtrænerne har knoklet og samarbejdet, som elitechef er jeg fortrøstningsfuld. Meget er på spil, herunder fremtidig Team Danmark støtte og den fortsatte mulighed for at træne i Idrætten Hus. Jeg forventer en del semifinaler og en enkelt finale.”

Efter vinterlejr og test i uge 7 er det danske hold nu udtaget og trænerne udpeget. Der er tale om et nyt trænerteam, med den trefoldige OL deltager, Peter Jensen som seniortræner og tidligere landsholdsspringer Daniel Vidstrup som junior landstræner.

 

De danske trampolinspringere ved EM2016

Seniorer:

Daniel Præst, Haslev TT

Jakob Schoppe, København TK

Benjamin Kjær, Haslev TT

Maila Walmod, Roskilde GF

Helena Mogensen København TK

Vanessa Smith, Haslev TT

Læs mere om de danske seniorprofiler her

 

Junior:

Lucas Cheung, Haslev TT

Mathias Jensen, Greve IF

Kristoffer Klingenbjerg, Odense GF

Carl Emil Jernov, Spring Team Nordjylland

Sara Lindahl, Haslev TT

 

Trænere:

Peter Jensen (senior) og Daniel Vidstrup (junior)

  

Mere om EM2016

EM i Trampolin, Tumbling og DMT afholdes den 31. marts – 3. april 2016 i Valladolid (ESP).

Bliv klædt på til trampolin på under tre minutter – se ‘Trampolin for dummies’ her