Snart udtages Tumblerne endeligt til EM - GymDanmark

Snart udtages Tumblerne endeligt til EM

Foran en stopfyldt idrætshal med 3-4000 tilskuere imponerede både store og små gymnaster med fantastisk fart, stor vanskelighed og flotte landinger i springene.

Første testkonkurrence i år
Selvom det ikke var til at se gearede flere af junior og senior gymnasterne lidt ned for øvelserne, da de havde fokus på søndagens konkurrencer i tankerne. Her var de bedste tumblere samlet, til den første testkonkurrence forud for EM til april i Valladolid i Spanien.

Udtagelse af gymnasterne
De danske deltagere bliver fundet over to testkonkurrencer, den næste afholdes allerede næste søndag den 14. februar kl. 15:00 i Odense Idrætscenters springsal.

Hos seniorerne er seks gymnaster forhåndsudtaget på baggrund af deres tidligere resultater, mens de sidste to herrer pladser tilfalder de to bedste gymnaster. De forhånds-udtagede gymnaster er Anders Wesch og Lasse Pihl samt de fire damer, der også repræsenterede Danmark ved VM i Odense, Johanne Nørby, Sara Ørskov, Anne-Sofie Juhl og Anne Sofie Okkerstrøm. Okkerstrøm kæmper pt. med at blive et par skader kvit, men håber at hun når at blive klar til EM.

Juniorerne kæmper om fire pladser hos både piger og drenge. Det er de to bedste, der automatisk kvalificerer sig, mens juniorlandstræner Sebastian Bro udtager de sidste to.

Se resultaterne fra søndagens konkurrence

Se video med højdepunkterne fra testkonkurrence 1