Skive GF hædres for deres træning af børn og unge - GymDanmark

Skive GF hædres for deres træning af børn og unge

ATK (Aldersrelateret TræningsKoncept) er vejen til god træning og optimering af foreningens rammer. Det er de klar på i Skive GF, og derfor har flere af foreningens trænere og ledere deltaget i GymDanmarks ATK forløb, som består af både teoretisk og praktisk undervisning med fokus på træning og klubmiljø.
 
Det er en glad Hanne Laursen, cheftræner i Skive GF, der siger ’Med GymDanmarks ATK har vi fået skabt en træningsform der virker. En rød tråd fra aspirant gennem talent og til elite har givet pote. Vi har i år allerede kunne flytte to piger fra asprirant til elite, en proces der tidligere har taget meget længere tid. Når vi nu modtager gymnasterne på eliteholdet er grundtræning og den fysiske form på plads, hvilket giver de bedste forudsætninger for elitearbejdet’.
 
Bred talentmasse med stærkt fokus
‘Med det fokus på børn og unge, der nu bliver lagt for dagen i Skive GF får vi en endnu bredere talentmasse, og i sidste ende evnen til at forbedre vores optræden på den internationale gymnastikscene i årene fremover’, siger Elitechef i GymDanmark Henrik Bertelsen.
 
Mere om ATK
ATK betyder Aldersrelateret TræningsKoncept, som har fokus på både træning og klubmiljø. Med GymDanmark ATK tages børnenes alder og udviklingstrin i særlig betragtning når de dyrker sport. Metoden skal også sikre, at træningen gør det sjovt for både børn og unge at pakke træningstasken og komme ned i idrætsforeningen.
 
ATK er støttet af Team Danmark og er ikke kun målrettet gymnaster. Hele 24 specialforbund under DIF har indgået aftale om at forbedre rammerne for børn og unge i deres foreninger godt hjulpet på vej af ATK.

Læs her hvordan I kan blive ATK-forening