Snapchat Takeover - GymDanmark

Snapchat Takeover

Snapchat-fortællinger er en direkte, nær, humørfyldt og ærlig måde at fortælle netop jeres historie på. Måske har du allerede haft fornøjelsen af at følge trampolin- og tumbling landsholdet og gymnaster ved Gymnaestradaen sidste år? i år kan det bliver jer.

Gymnastikken med gymnasternes øjne
I får muligheden for en dag, at fortælle netop jeres historie. Det kan være en fortælling fra en konkurrence, en opvisning eller en almindelig træningsdag hjemme i foreningen. Det vigtige er at I har lyst til at fortælle historien gennem lyd og billeder, med gymnastikken i centrum.

Sådan kommer I i gang
Send en mail til Anette Jentzsch på forbundskontoret aje@gymdanmark.dk, eller sms til 2162 6733. Så bliver I kontaktet og får meget mere at vide.

Følg gymnastikken på snapchat @gymdanmark

GymDanmark på de sociale medier