Stærke samarbejdspartnere skaber gymnastikshow - GymDanmark

Stærke samarbejdspartnere skaber gymnastikshow

GymDanmark har indgået et samarbejde med Gymnastikefterskolen Stevns og Sorø Gymnastikefterskole for at lave et stort gymnastikshow i Brøndby Hallen.

Det bliver et fedt show med gymnaster fra de to efterskoler og nogle af de bedste indenfor GymDanmarks mange discipliner. Efterskolerne fik idéen til showet, da de ønskede at give deres elever nogle nye fede rammer at lave opvisning i end den normale hal med streger i gulvet. 

Glæd jer til et forrygende show med fart over feltet

På vegne af begge efterskoler, fortæller Elke Brøns fra Gymnastikefterskolen Stevns:
“Tilskuere vil kunne opleve det sus der opstår i hallen, når mange er på gulvet på samme tid. Derudover vil man også kunne høre en nål falde til gulvet når enkelte personer viser deres kunnen i intensive akrobatiske og gymnastiske øjeblikke. Showet vil vise mangfoldigheden i dansk gymnastik, lige fra enkeltmands præstationen – til små hold der arbejder frem mod konkurrence i forskellige discipliner – til efterskoleholdene der arbejder med både spring og rytme i store grupper, som viser hvordan man i fællesskab kan lave meget seværdige opvisninger, hvor alle uanset niveau er en vigtig lille brik, der skal til for at den samlede opvisning fungerer.”

GymDanmark er glade for samarbejdet og ser frem til resultatet: “Vi er glade for, at vi i samarbejde med to rigtig dygtige efterskoler er med til at skabe et gymnastikshow som både har det meget showprægede og det mere stilistiske og intense. Det er en oplagt mulighed for at vise vores mange forskellige discipliner i en ny ramme og udenfor deres vante konkurrence moment. Det bliver fedt, kan ikke vente med at åbne dørene og byde alle velkommen til dette show, fortæller Janne Jelstad, Event manager i GymDanmark.

I den nærmeste tid vil der blive offentliggjort hvem som kommer og laver opvisning.

Eleverne i centrum

“Eleverne får mulighed for at opleve at komme på scenen. Hallen vil være bygget om til en kæmpe scene med lys og lyd, der giver en helt anden stemning end vi kender fra en almindelig hal. De får også oplevelsen af at lave et show sammen med andre og opleve at det hele går op i en højere enhed. Eleverne vil med deres opvisning være med til at inspirere publikum, men kan også selv få inspiration ved at se at man kan dyrke gymnastik i mange forskellige discipliner og på forskellige niveauer”.

Efterskolerne gerne vil bidrage til at styrke gymnastikken på Sjælland og vise at de har noget at byde på. Kabalen er et “udstillingsvindue” for både opvisnings- og konkurrencegymnastikken. Og begge dele er en stor del af gymnastikbilledet i Danmark.

Læs meget mere på den officielle hjemmeside her hvor du også kan købe billetter.

Hvornår: Søndag d. 10. april 2016 kl. 14.00

Hvor: Brøndbyhallen

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen