Samarbejdspartner Vesterlund Efterskole afholder Camp - GymDanmark

Samarbejdspartner Vesterlund Efterskole afholder Camp

Campen har med sin start tilbage i 2008 udviklet sig til en af Danmarks største spring camps. Med afsæt i den amerikanske gymnastik camp Woodward har Vesterlund bygget sin egen camp og struktur op.

Flere af topinstruktørerne på xtreme spring camp har været på Woodward og uddanne sig. I sommers tog Vesterlund yderligere et skridt i samarbejdet. 16 elever var i USA og uddanne sig på Woodward og herefter tilbage i Vesterlund og give deres erfaring videre til en masse unge danske og svenske gymnaster. Igen i år rejser 16 elever til Woodward og uddanner sig, så de er klar til at modtage en masse unge gymnaster på xtreme spring camp 2016.

Vælg mellem TeamGym, Tumbling eller alm opvisningsgymnastik

Campen niveaudeler alle gymnaster i grupper, så undervisningen rammer lige præcis dens enkeltes niveau. Gymnasterne vælger selv hvilken form for gymnastikdisciplin de skal undervises i. Der er både TeamGym, Tumbling eller alm opvisningsgymnastik.

En af topinstruktørerne til sommer er Anders Wesch, som til det netop overstået VM i Odense endte på en meget flot femteplads. Kom og lær af Anders så ender du måske en gang i toppen af verdens eliten i tumbling.

Læs mere omkring de forskellige camps og hvordan man tilmelder sig her