GymDanmark takker for lang og tro tjeneste - GymDanmark

GymDanmark takker for lang og tro tjeneste

Med baggrund i blandt andet resultaterne ved VM2015 er tilskuddet fra Team Danmark blevet beskåret væsentligt i 2016, hvilket betyder at GymDanmark har måtte tage konsekvensen at opsige de to landstrænere.

’Jeg er oprigtig ked af, at en presset økonomi har medført, at vi må sige farvel til Bo og Anette som landstrænere. De har begge gjort en kæmpe indsats for GymDanmark igennem rigtig mange år. Mange talenter i trampolinsporten er med hjælp fra Bo og Anettes rutinerede trænerkompetencer nået rigtig langt. Vi skylder dem en stor tak for deres mangeårige tro tjeneste i GymDanmark’ siger Direktør i GymDanmark, Ditte Okholm-Naut.

Bo Tureby har været ansat som landstræner i 30 år og har opnået utallige finaleplaceringer og medaljer, senest en VM bronze i synkron i 2013. Anette har som juniorlandstræner ligeledes fået de unge talenter på skamlen, senest med en sølvmedalje i synkron ved EM i 2014 og har desuden den højeste trampolintræner-uddannelse i verden.

De to trænere fritstilles efter eget ønske, og det betyder, at andre kræfter kommer til at hjælpe de danske gymnaster til EM i april.

”Der er nu brug for at alle, atleter, trænere og ledere, rykker sammen frem mod EM. GymDanmark vil gøre alt for at finde brugbare og praktiske løsninger, så de danske eliteatleter også fremover får så gode forudsætninger for deres træning som muligt.” siger Elitechef Henrik Bjørn Bertelsen.

Mere information
Direktør GymDanmark, Ditte Okholm-Naut, 4076 4047

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen