Sports Acro landsholdet samlet - GymDanmark

Sports Acro landsholdet samlet

Af Kamine Julie Dam Jacobsen

Det var første gang, at landsholdsgymnasterne så hinanden i øjnene efter udtagelsen af bruttolandholdet tilbage i september måned 2015. Mødet foregik på BGI akademiet, hvor første del af træning både bød på sjove sekvenser og struktureret teknik træning. Der var fokus på holdning og fodled, hvilket gymnasterne skulle kunne overføre til deres konkurrencerutine.

Efterfølgende var det netop også, hvad der blev arbejdet med, da gymnasterne kørte deres rutiner på gulvet med musik. Derefter blev der givet feedback, med henblik på det artistiske udtryk, holdning, og fodled. Gymnasterne fik en masse gode råd med sig hjem i træningslokalet, som de kan arbejde videre med indtil næste træningssamling, som også finder sted på BGI akademiet d. 5.-6. marts.   
 
Se de udtagede gymnaster

Følg sports acro gymnastikken på facebook