Rytmisk: Fordeling af stævner i efteråret 2016 og forår 2017 - GymDanmark

Rytmisk: Fordeling af stævner i efteråret 2016 og forår 2017

Udvalget for Rytmisk gymnastik er i gang med at planlægge og fordele alle stævner indenfor GRP, RSG og AGG for efteråret 2016 og foråret 2017. Som udgangspunkt ligger stævnerne i samme uge som tidligere, men intet er endelig afgjort da puslespillet med haller og klubber skal gå op. Når der ud for et stævne står en klub/sted, er stævnet endelig planlagt/godkendt.

Da vi i år 2015 lavede et forsøg med at lægge SM for GRP og RSG sammen, har vi pt ikke afgjort om dette skal forsætte, og denne beslutning tager vi først efter vi har afholdt SM i år. Derfor kan der komme ændringer på SM for RSG og GRP.

Alle klubber som ønsker at afholde et stævne i sæsonen 2016/2017 bedes hurtigst mulig dog inden den 20.02.16, indsende ønske til URG – GRP stævne ønsker til Lotte og/eller Nicoline og RSG og AGG ønsker til Susanne. URG vil herefter fordele stævnerne.

Lotte Kok: lko@gymdanmark.dk

Nicoline Vandborg Pedersen: nvp@gymdanmark.dk

Susanne Drygaard: sdr@gymdanmark.dk