Tilmeldingen til årets GymCamp er nu åben - GymDanmark

Tilmeldingen til årets GymCamp er nu åben

Hvert år mødes unge gymnaster fra hele landet til en fantastisk GymCamp der arrangeres af GymDanmark og Sorø Gymnastikefterskole. Der er mulighed for at vælge mellem tre linjer: TeamGym, Grand Prix og Parkour. 

GymCamp

GymCamp er fire dage fyldt med kvalitetsgymnastik og der vil være fuld fart på aktiviteterne fra tirsdag formiddag til fredag eftermiddag. I springmodulerne/Grand Prix modulerne/parkourmodulerne deles gymnasterne op i grupper efter gymnastisk niveau. I alle andre aktiviteter er grupperne blandet af alle deltagerne.

Praktisk info

GymCamp 2016 finder sted 26.07.2016 – 29.07.2016 og prisen er 1.700 kr. pr. person. Du kan deltage i GymCamp hvis du er mellem 11 og 16 år. Der er plads til 115 gymnaster på TeamGym linjen, 35 på parkour og 30 på Grand Prix.

Tilmelding

Tilmeldingen er åben nu, og GymCampen er populær, så hvis du vil sikre dig en plads, så skal du ikke vente for længe. Du tilmelder dig en linje, og tilmeldingen finder ud her: 

TeamGym: Læs mere og tilmeld dig her.

Parkour: Læs mere og tilmeld dig her.

Grand Prix: Læs mere og tilmeld dig her. 

Mød trænerne og de andre deltagere på Facebook

GymCamp har sin egen Facebookside, hvor du kan se hvem GymCamp trænerne bliver, finde billeder og meget andet. Du finder GymCamp facebooksiden her.

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen