Landsholdsgymnaster med i Sport 2015 - GymDanmark

Landsholdsgymnaster med i Sport 2015

GymDanmark bliver derved flot repræsenteret ved det store show, hvor sportsfolk og frivillige i foreningslivet bliver hyldet.

Det er andet år i træk at landsholdsgymnasterne fra TeamGym deltager i showet og i år, bliver det med en mere central rolle. Der bliver sat gang i Boxen i Herning, når de 12 Seniorherrer skal tumble gennem arenaen og de 16 seniordamer får lov at pryde scene, hvor de skal udføre forskellige momenter og sekvenser.

’Det er en fornøjelse, at vi kan være med igen og vise gymnastik på allerhøjeste niveau, Det er blandt andet de forsvarende europamester, som skal vise gymnastikken frem på bedste vis. Jeg glæder mig, og ved at vores gymnaster er klar til at give den gas’, fortæller en glad Formand for Udvalget for TeamGym i GymDanmar , Frank Veje Jakobsen.

Der er lagt op til tempo og en masse gymnastik, når Sport 2015 vises på DR 1 kl. 21.00 på lørdag d. 9. januar 2016.

Se hele åbningen af showet fra sidste år her