Håndbogen 'Anti Doping og mig 2016' er udkommet - GymDanmark

Håndbogen ‘Anti Doping og mig 2016’ er udkommet

Håndbogen som har til hensigt at give idrætsudøvere og det personale, der rådgiver idrætsudøvere, større viden om antidoping, er nu klar til dig.

Download håndbogen ‘Antidoping og mig 2016’ her

I håndbogen finder du blandt andet informationer om

Nyt på dopinglisten 2016 • Hvad er doping helt generelt • Dopingkontrol – hvordan foregår det, og hvad er mine rettigheder • Dopinglisten samt love og regler om antidoping • Hvordan tjekker jeg om medicin er tilladt eller ej • Dispensation fra Dopinglisten (TUE) • Eksempler på tilladt medicin

Alle informationer findes også på Anti Doping Danmarks hjemmeside www.antidoping.dk 

Derfor bør du altid holde dig opdateret på gældende regler

Det er vigtigt, at udøvere, støttepersonale, behandlende læger og andre personer, som er i nær kontakt med udøverne, sætter sig ind i den til enhver tid gældende dopingliste for at undgå, at man uforvarende havner i en dopingsag.

Husk, at du som medlem af en gymnastikforening under GymDanmark, altid skal følge de love og regler, som er vedtaget af blandt andre Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Anti Doping Danmark.

Hvad skal du gøre hvis du er i tvivl

Antidoping reglerne er komplekse, og Anti Doping Danmark hjælper dig derfor med at få et overblik over de områder, der er relevante for de forskellige grupper. Er du i tvivl om hvilke regler der gælder for dig, så klik her og find en kontaktperson der kan hjælpe.

Vidste du

At du på Anti Doping Danmarks (ADD) hjemmeside www.antidoping.dk også kan finde informationer om hvordan du kan tjekke din medicin. Hjemmesiden indeholder derudover undervisningsmateriale, rapporter, forskningsresultater, statistikker og informationsmateriale om antidoping.