Ny GymKalender på gaden - GymDanmark

Ny GymKalender på gaden

Den bedste træneruddannelse starter i GymDanmark
Tager du på et kursus eller en uddannelse fra GymDanmark kan du holde gejsten og energien oppe i din undervisning til glæde for både dig og dine gymnaster.Og GymDanmarks uddannelser bliver hele tiden bedre. Vi har besluttet at udvikle træneruddannelser indenfor vores konkurrencediscipliner helt fra hjælpetrænere og op til allerhøjeste niveau.

Målet er at uddanne trænere som er stærke praktikere, og som har et solidt teoretisk fundament indenfor f.eks. styrketræning og idrætspsykologi. Allerede i denne GymKalender kan du som noget nyt finde træneruddannelse på niveau 2, for dig som er minimum 18 år og har trænererfaring.

GymKalenderen sendes direkte til formanden i din forening, men du kan downloade et eksemplar ved at klikke HER eller kontakte Anita Bentved alb@gymdanmark.dk//
4326 2604, og få tilsendt et trykt eksemplar eller få flere oplysninger om kurserne.

I GymDanmark mener vi, at dygtige, kompetente og engagerede instruktører er grundlaget for al god gymnastik. Så ikke alene får du den bedste uddannelse – du er også med til at højne niveauet for gymnastikken i Danmark, når du tager på vores kurser eller uddannelser.

Det er vi taknemmelige for.

Vi gør os umage med at uddanne og udvikle vores trænere på alle niveauer, og vi har gjort os umage for at udbyde kurser og uddannelser af allerhøjeste kvalitet med erfarne og inspirerende undervisere.
Og så tør jeg også godt love, at du vil møde en masse skønne med-kursister, som gør oplevelsen endnu bedre.

God fornøjelse med GymKalender 2016/1

Ditte Okholm-Naut
Direktør, GymDanmark