Gymnastik Galla giver energi og overskud til Danmarks Indsamlingen - GymDanmark

Gymnastik Galla giver energi og overskud til Danmarks Indsamlingen

Hvert år står hele landet sammen om Danmarks Indsamlingen, som knytter os alle tættere sammen og skaber fælles opmærksomhed om udsatte dele af verdenssamfundet. Brejninggaard Efterskole bidrager i år til indsamlingen med noget af det, de er allerbedst til: Gymnastik. De ved nemlig, at gymnastikken kan skabe både økonomisk og menneskeligt overskud.

På Brejninggaard Efterskole vil de forvandle den fantastiske energi, gymnastikken giver dem alle, til en donation til den humanitære målgruppe ved årets Danmarks Indsamling. Og det vil de gøre ved en storslået Gymnastik Galla sammen med deres gymnastikvenner fra foreningslivet i Midt- og Vestjylland.

Gymnastik åbner øjne og hjerter
For den vestjyske efterskole er gymnastikken et hjertebarn, og de ser ligheder mellem gymnastik og velgørenhed på flere områder:

Gymnastikken binder os tættere sammen på tværs af landegrænser og skaber en fælles kulturforståelse og medmenneskelig respekt. Lidt ligesom et stort fælles humanitært støtteprojekt kan gøre. Danmarks Indsamlingen skaber en fælles opmærksomhed på dele af vores verdenssamfund, som vi alle bør tage et ansvar for. Igennem gymnastikken møder vi hinanden i et ligeværdigt og legende fællesskab og opdager, at vi alle er mennesker, siger viceforstander på Brejninggaard Efterskole, Kristian Grell.

Dato & tid: Torsdag den 10. december kl. 19.00 (dørene åbner kl 18)
Sted: Skjern Bank Arena
Billetterne koster 50 kroner og kan købes ved indgangen eller på Ringkøbing Skjern Kulturcenters hjemmeside: www.rskc.dk.