Endnu en tumbler i finalen ved junior-VM - GymDanmark

Endnu en tumbler i finalen ved junior-VM

18-årige Kristoffer Krüger fra Silkeborg P/D var i dag i sin første WAGC finale, ved junior-VM i Sparekassen Fyn Arena. Med en full full til lukket full full avancerede han en plads fra kvalifikationen og sluttede således på en flot 6. plads med 33.200 point.

Og det var også en meget tilfreds Kristoffer der efter konkurrencen sagde ‘Jeg er rigtig glad for resultatet, også selvom min finale øvelse skulle have været en strakt full full til triple i finalen’. 

Forud for konkurrencen idag ligger en hel del succesfulde test-konkurrencer, som har givet Kristoffer perfekt optakt til WAGC, han siger ‘ved test-konkurrencer har der været rigtig meget positiv energi og jeg har rykket mig rigtig meget det sidste halve år’. 

Om det bedste ved VM siger en stor smilende Kristoffer ‘jeg er tidligere TeamGym-gymnast og er derfor ikke vant til at stå alene på gulvet. At komme ind i arenaen som individuel og kigge op på de hundredevis af mennesker der kigger og hepper, det er en helt fantastisk følelse’.

Også juniorlandstræner Sebastian Bro er godt tilfreds med dagens bedste danske resultat ‘Kristoffer er ny og grøn tumbler og så går han alligevel ind og leverer en 6. plads, det er stort. Næste mål er at få finpudset strakt full full til triple – som også var planen for finalen idag, den skal pudses af til næste gang.

Konkurrencemæssigt vil Kristoffer rigtig gerne med til EM i 2016, men han rykker op som senior nu, og er klar over at det er et meget stærkt felt han er oppe i mod ‘men det må være noget af det næste jeg drømmer om’ smiler han.

Se Kristoffer Krügers finale-øvelse her 

Se alle resultaterne her

Sådan gik det danskerne lørdag

Trampolin
U16 drenge
Lucas Andrea Cheung nr. 25
Mathias Højby Jensen nr. 38 
Kristoffer Klingenbjerg nr. 41
81 deltagere

U16 piger
Sara Lindahl Jensen nr. 70
80 deltagere 

U14 Synkron
Carl Emil Jernov & Peter Sørensen nr. 11
Alfred Krydsfelt & Emil Krydsfelt nr. 16
25 deltagere

Tumbling
U18
Kristoffer Krüger nr. 6 i finalen
Morten Juul Sørensen nr. 10
Elias Sögaard Green nr. 12
Johannes Juul Sømod nr. 20
21 deltagere

Se medaljetagerne lørdag her

Se alle resultaterne her

Se med via livestreaming her i morgen søndag

Se alt om VM & WAGC her