Junior-VM godt i gang - GymDanmark

Junior-VM godt i gang

Man kunne godt tro, at ovenpå et tempofyldt og medrivende VM i sidste uge, at luften var ved at gå af ballonen i Sparekassen Fyn Arena. Men sådan er det ikke når 838 gymnaster fra 42 lande kommer til Danmark for at dyste om medaljer og titler ved junior-VM.

Den danske delegation udgør 44 gymnaster, heraf 18 trampolinspringere, tre dobbelt-mini-trampolin springere og 23 tumblere. De repræsenterer Danmark ved 13 GymDanmark foreninger, herunder tre efterskoler. Se alle danskerne her

Sådan gik det danskerne torsdag
Trampolin
U12 drenge, Elias Østergaard nr. 46 ud af 53 deltagere. 
U12 piger, Alma Andersen nr. 34, Emilie Jensen nr. 41, Sofie Landberg kikser i fjerde spring og slutter som nummer 56. I alt 59 deltagere. 
Synkron U18 drenge, Martin Wagner & Ben Pakes nr. 9. I alt 24 par.
Synkron U18 piger, Sara Lindahl & Vanessa Smith nr. 11. I alt 27 par. 

Tumbling
U14 drenge, Andreas Lucassen nr. 14, Adam Winther nr. 19 og Martin Abildgaard nr. 25. Ialt 25 deltagere.
U14 piger, Christine Moelgaard nr. 11, tæt på en finaleplads. Johanne Dickmeiss nr. 20, i alt 24 deltagere.

Dobbelt mini-trampolin 
U16 drenge, Julius Bundgaard bliver første danske junior DMT springer nogensinde, gennemfører to fine øvelser. Slutter som nummer 25 i et stærkt felt med 32 deltagere.

Se medaljetagerne her

Se alle resultaterne her

Stærke danskere i konkurrence i morgen
I morgen fredag kan du blandt andet opleve tumbleren Rasmus Steffensen som kan blande sig med de aller bedste i både sværhed og stil. I trampolin individuelt er det blandt andet de to U14 drenge Carl Emil Jernov og Peter Sørensen, som tidligere i år vandt DM-sølv (senior-rækken) i synkron. Sidst men ikke mindst bliver det også spændende at følge de danske dobbelt mini-trampolin springere, som skal debutere med disciplinen ved WAGC. 

Se alle danske deltagere fredag her

Læs alt om WAGC her

Livestreaming og liveresults her

Fakta om WAGC 

  • WAGC2015 (World Age Group Competition) afvikles den 3. – 6. december
  • WAGC 2015 afholdes med end 1200 gymnaster, trænere og ledere
  • Med til WAGC2015 er over 400 danske frivillige hjælpere

VM & WAGC2015 i trampolin, tumbling og DMT arrangeres af GymDanmark i tæt samarbejde med Sport Event Fyn og Sport Event Denmark. Odense skaber rammerne, gymnasterne dramaet, de frivillige passionen og publikum den fantastiske stemning.