Endnu en tempofyldt dag ved VM i Odense - GymDanmark

Endnu en tempofyldt dag ved VM i Odense

Søndagens finaler var hele dagen igennem fyldt med spænding, og et publikum som i den grad fik underholdning. Der var spænding indtil aller sidste sekund. Især Arena Fyn gik særligt amok da den tempofyldte dansker, Anders Wesch, gik indmarch til tumbling finalen. Læs her hvordan dagen forløb:

DMT DAME: Erin Jauch vandt også sidste års VM, kort forinden VM 2015 har hun udtalt at hun overvejede at indstille DMT karrieren, men at hun ville se hvordan det gik til VM i Danmark, hvor hun havde tænkt sig at give den hele armen. Det må man sige hun gjorde, og hun endte med guld. Overraskende var det at svenske Lina endte med bronzemedaljen om halsen, Lina deltog også i dette VM i trampolin og endte her som nummer 56.

1. Erin Jauch, USA, 71,100 point.

2. Jasmin Short, Stor britanien, 69,800 point.

3. Lina Sjoeberg, Sverige, 67,900 point.

TUMBLING HERRE: Anders Wesch lever god første øvelse. God stemning og opbakning i hallen. Efter den første runde ligger han nummer 5. Anders Wesch leverer en suveræn anden øvelse, og ender samlet set som nummer 5. Ved sidste års VM blev han nummer 6. Vinderen, Song Yang vandt igen i år guld medaljen, som han gjorde det sidste år i Daytona. Desuden er han også vinder af World Games i 2013.

1. Song Yang, Kina, 79,100 point.

2. Timofrei Podust, Rusland, 78,300 point.

3. Kuo Zhang, Kina, 77,000 point.

TRAMPOLIN DAME: Et stærkt felt af kvinder gav idag deres bedste. Kina var dog yderst dygtige og vandt hele to medaljer ved dagens finale. Dan Li har ved dette års VM formået at vinde hele tre VM titler, da hun også har vundet VM guld hold, og VM synkron. Dan Li er desuden tidligere verdensmester fra 2010, og har i år vundet hele tre World Cups. 

1. Dan Li, Kina, 56,600 point.

2. Lingling Liu, Kina, 55,755 point.

3. Tatsiane Piatrenia, Hviderusland, 55,665 point.

TRAMPOLIN HERRE: Når adrenalinen kører kan man næsten hvad man vil og det viste de 8 herre i trampolinfinalen. Gang på gang viste de helt fantastiske øvelser oppe under loftet i arenaen og det blev da også til en stående applaus da kinesiske Lei Gao færdiggjorde sin øvelse med ikke mindre end 6 tripple saltoer. Le Gao ender med to medaljer, da han med det kinesiske hold formåede at vinde sølv i hold konkurrence

1.  Lei Gao, Kina, 62,245 point.

2. Uladzislau Hancharou, Hvide Rusland, 61,740 point.

3. Andrey Yudin, Rusland, 61,705 point.

Alt i alt forløb søndagens finaler godt, og især Anders Wesch præstation var dagens højdepunkt for enhver dansker i Arena Fyn. Søndagens finaler var også afslutningen på dette års VM. Dagen endte med en slutceremoni med hyldest til alle de vigtige personer bag eventen. Nok er VM ovre for denne gang, men om blot få dage går året WAGC igang hvor vi skal have fundet de bedste junior springere i hele verdenen.

Se alle resultater her

Du kan stadigvæk nå at købe billetter til WAGC her