Masser af medaljer til idrætsgymnaster fra KG66 - GymDanmark

Masser af medaljer til idrætsgymnaster fra KG66

I weekenden deltog de kvindelige juniorgymnaster fra KG66 i en international konkurrence på Malta, hvor i alt 157 gymnaster fra 13 lande deltog. 

Efter en velgennemført konkurrence sikrede det danske førstehold fra KG66 sig guldet i holdkonkurrencen i den ældste aldersgruppe foran to italienske hold på henholdsvis anden- og tredjepladsen. Holdet bestod af Marie Skammelsen, Victoria Schilling, Lea Strauss, Victoria Kajø og Camille Rasmussen. I mangekampen var det danske hold igen dominerende, idet Marie Skammelsen med en score på 50,6 vandt guld foran holdkammeraterne Camille Rasmussen og Victoria Schilling, der scorede henholdsvis 47,3 og 47,1. 

I de enkelte discipliner kunne Marie føje tre guldmedaljer til samlingen, mens Victoria sikrede sig én sølv og tre bronzemedaljer. Derudover vandt Camille én guld, én sølv og én bronzemedalje. 

I den yngste aldersgruppe fik KG66’s andethold bestående af Liv Strauss, Isabella Bøckhaus og Emilie Midtbøll sølv i holdkampen, der blev vundet af et hold fra Belgien. I mangekampen blev Emilie den bedstplacerede dansker på en samlet tredjeplads, og tog desuden bronze i spring over hest og sølv i den forskudte barre. Liv Strauss sikrede sig både bronze i den forskudte barre og på gulv. 

 

Følg idrætsgymnastik på Facebook, og følg GymDanmark på Instagram og Spapchat (brugernavn: gymdanmark).