Hold-DM i kvindelig idrætsgymnastik trin 7-9 - GymDanmark

Hold-DM i kvindelig idrætsgymnastik trin 7-9

I weekenden blev de danske holdmesterskaber i kvindelig idrætsgymnastik for trin 5 og 6 afgjort i Viborg, hvor det fusionerede hold fra VGF (Viborg) og AIG (Aalborg) sejrede i trin 5, mens KG66 sikrede sig sejren i trin 6. KG66 er i den kommende weekend vært for årets hold-DM i trin 7-9, hvor der i alt deltager 14 hold. De to eneste foreninger, der har mere end ét hold med i konkurrencen er værterne fra KG66 og AIG Aalborg, der deltager med to hold i henholdsvis trin 9 og trin 7. 

Kvindelig idrætsgymnastik i AIG Aalborg været på programmet i nogle år efter en længere periode, hvor der kun var mandlig idrætsgymnastik. Pigerne, der i weekenden deltager ved hold-DM i trin 7 træner omkring 15 timer om ugen fordelt på fire træningsdage. Siden kvindelig idrætsgymnastik kom på klubprogrammet påny, har flere af gymnasterne gjort sig bemærket med gode resultater ved regionale- og nationale konkurrencer. Louise Brandenborg Jensen, der selv er tidligere idrætsgymnast, er én af pigernes trænere. Hun er optimistisk inden konkurrencen, og håber på, at pigerne endnu en gang kan levere fine præstationer:

“Først og fremmest er jeg glad for, at vi er repræsenteret med to hold i år. Jeg håber, at begge hold kommer fint igennem deres øvelser uden for mange fejl. Det er svært umiddelbart at melde ud, hvilken holdscore og placering, vi håber på, men det ville da være dejligt, hvis ét af vores hold kunne tage en medalje i trin 7”, siger hun. 

Hvilke hold, der løber med sejren, bliver afgjort i Kastrup Gymnastikhal på Kamillevej 5. Konkurrencen begynder kl. 10. 

Udover holdene fra KG66 og AIG deltager følgende hold i konkurrencen:

(trin 7)

Helsingør

Farum/Hermes

SGF/VGF

Gefion

Nakskov GF

Nivå

Hermes

Skive GF

Farum GF

Den komplette deltagerliste kan ses her

Følg idrætsgymnastik på Facebook, og følg GymDanmark på Instagram og Spapchat (brugernavn: gymdanmark).