Anette Dalsten kandidat til Team Danmark og Dansk Supermarkeds talentpris - GymDanmark

Anette Dalsten kandidat til Team Danmark og Dansk Supermarkeds talentpris

Anette Dalsten har siden 1997 været ansat som juniorlandstræner i trampolin. En lang række af danske landsholdsspringere og danske mestre har fået grundlagt deres tekniske kunnen og fysiske udvikling med Anette som træner. Anette har et utroligt engagement i trampolinsporten. Udover at være juniorlandstræner og elitetræner i klubben HTT har Anette skabt en trampolinlinje på Vestsjællands Idræts Efterskole, hvor hun også underviser. Derudover har hun været en væsentligt del af udviklingen af trampolinspringernes Aldersrelaterede Træningskoncept  (ATK) under GymDanmark og Team Danmark. Anette er samtidig Danmarks højest uddannede internationale dommer i trampolin og tumbling og har fået international anerkendelse for sine dommerpræstationer. Hun er meget dedikeret i dommerarbejdet og arbejder hårdt for at sikre høj kvalitet og fair bedømmelse af alle springerne. 

Ved VM i trampolin, som afholdes i Odense 26.-29. november, har samtlige seks danske deltagere været talenter under Anettes vinger på juniorlandsholdet.

De fem udvalgte kandidater til prisen vil på fredag blive reduceret til tre nominerede inden vinderen bliver offentliggjort ved DR’s store Sport 2015-show den 9. januar. Sportscheferne i DIF’s specialforbund beslutter, hvem der vinder prisen. Du kan læse mere om Team Danmark og Dansk Supermarkeds talentpris her

Køb billetter til VM i trampolin, tumbling og DMT her