Børnebørn og bedsteforældre i Vejen - GymDanmark

Børnebørn og bedsteforældre i Vejen

I Vejen Gymnastikforening har de holdt fast i et GymDanmark koncept fra 2000 om at afholde familietræning for børnebørn og bedsteforældre. De har netop afholdt deres 25. arrangement, og det var med stor succes.

 

Stor opbakning

Da Vejen Gymnastikforening åbnede dørene op for børnebørn og bedsteforældretræningen denne gang, så var der over 200 deltagere. Dagen byder på forskellige aktiviteter med og uden redskaber og sanglege. Dagen er så populær, at der også er forældre, der gerne vil deltage, og selvom det er en bedsteforældredag, så er de velkomne.

 

Alle er i gang

Aktiviteterne på dagen er ikke kun for børnene. Bedsteforældrene er ikke kun med for at holde i hånd – de er aktive på lige fod med børnebørnene. Træningseffekten er i spil hos alle deltagere – præcis som i vores GymFamily koncepter, der på mange måder er efterfølgeren på barnebarn og bedste arrangementet.