DMT springere på plads til VM & WAGC - GymDanmark

DMT springere på plads til VM & WAGC

Det er første gang nogensinde, at danske gymnaster vil deltage i DMT konkurrencen ved VM – og så endda på hjemmebane. Danmark har gennem mange år haft stor succes i TeamGym, hvor DMT er en af disciplinerne, så det er ikke kommet som nogen overraskelse, at mange danske gymnaster har fundet DMT som en interessant sport.

Læs alt om VM og køb din billet her

VM i Trampolin, Tumbling og DMT afholdes 26. – 29. november. WAGC (ungdoms-VM) afholdes 3. – 6. december 2015, i Odense. Det bliver en helt unik oplevelse for både de danske deltagere, som har arbejdet hårdt og målrettet mod udtagelsen, samt for de tusindvis af publikummer der vil danne rammerne for otte dages intense konkurrencer.

Udtagede springere, Senior Herrer:

Emil Korfitz Mortensen
Martin Vibæk Frederiksen
Morten Skou Bentsen 
Oliver Kew

Reserve: Mikkel Skræddergaard

Udtagede springere, 17-18 år

August Hansen Cramer Søndergaard
Rasmus Agertved Madsen

Reserver: Niclas Poppelhøj Nielsen og William Emil Fog-Møller

Udtagede springere, 15-16 år

Julius Viktor Bundggaard
Simon Stander Bruun Gaarde