Sæt dit præg på den rytmiske gymnastik i DK - GymDanmark

Sæt dit præg på den rytmiske gymnastik i DK

Er du en del af det rytmiske miljø og samtidig fysioterapeut, lærer, pædagog eller arbejder du med børns fysiske eller psykiske udvikling.  Så har du måske lyst til at være en del af en analysegruppe, der har til formål at afdække hvad der allerede ligger af materiale, der kan støtte op om udviklingen af ATK inden for Rytmisk Gymnastik. Samt tage stilling til hvordan Rytmisk ATK skal implementeres i GymDanmarks træneruddannelse (på GymTræner 1 og GymTræner 2)?

Desuden skal gruppen komme med en række anbefalinger på:
• Hvilket og hvilke dele af allerede udarbejdet materiale skal bringes videre til udviklingen af Rytmisk ATK (evt. med en ”oversættelse” til disciplinen)?
• Anbefalinger til ATK lektionsplan på henholdsvis GymTræner 1 og GymTræner 2.
• Anbefalinger til formålsbeskrivelse og kompetencemål for ATK lektioner

Rammer for det frivillige arbejde
Gruppen forventes at igangsættes på et 2-4 timers møde. Opgaven forventes at have et omfang af 20-30 timer pr. gruppemedlem. Vi håber, at sammensætte en gruppe på 2-3 personer.
Analysegruppen forventes at arbejde 1. nov.2015-1. feb. 2016, hvor efter anbefalingerne fremlægges for URG.

Vil du være med?
Så derfor hvis du har en stor interesse for at udvikle det rytmiske miljø, og sætte dit præg på GymDanmarks træneruddannelse indenfor den rytmiske gymnastik, så send et par ord om hvorfor du vil være med i gruppen til Camilla Kruse ckr@gymdanmark.dk

Deadline: 1. nov. 2015