Indstil kandidater til Team Danmark og Dansk Supermarkeds talentpris - GymDanmark

Indstil kandidater til Team Danmark og Dansk Supermarkeds talentpris

Hvert år uddeler Team Danmark i samarbejde med Dansk Supermarked en talentpris ved sportsgallaen, der vises på DR1. 

Prisen går til en talenttræner, en sportschef, en ildsjæl i en lokal forening eller i en kommune eller en anden, som i løbet af det seneste år har gjort en ekstraordinær indsats for talentudviklingen i dansk elitesport. 

Fra i dag og indtil den 25. oktober har alle mulighed for at indstille en kandidat til prisen. Når alle indstillinger til prisen er modtaget, vil Team Danmark udvælge tre nominerede inden den endelige afgørelse finder sted til januar 2016. Vinderen af prisen vælges af en komité bestående af sportschefer fra Team Danmark-støttede idrætsgrene. 

Man kan indstille en kandidat ved at skrive navnet på vedkommende samt en begrundelse for, hvorfor vedkommende har fortjent prisen i kommentarfeltet på følgende Facebook-opslag. Skulle man være blandt de få, der ikke bruger Facebook, kan man sende en mail med indstillingen til talentpris@teamdanmark.dk. 

Sidste års vinder var Finn “Beton” Jensen, der er cheftræner i Dansk Sejlunions Kraftcenter Vest.