Foreningstilbud på VM billetter - GymDanmark

Foreningstilbud på VM billetter

VM er en højtflyvende og tempofuld oplevelse for alle aldre, og netop nu kan hele foreningen komme med til den største gymnastikevent i mange år på dansk jord. 

Styrk sammenholdet og tag inspiration med hjem
Verdenseliten inden for trampolin, tumbling og DMT kommer til Odense for at kæmpe om titler, metal og ikke mindst OL kvalifikation, og der bliver rig mulighed for foreningens medlemmer at komme helt tæt på deres idoler. Kom til VM og oplev den intense stemning, de toptrænede gymnaster og tag inspiration med hjem til jeres forening.

Som medlemsforening i GymDanmark får I netop nu en helt enestående chance for at komme med til denne sportsbegivenhed, til en helt særlig medlemspris. 

Tag hele foreningen med og spar mange penge
Ved køb af minimum 15 billetter (pr. dag) får I en rabat på hele 25%. Bestil jeres billetter på dette link http://bit.ly/1L3e8zK. Ønsker I at købe flere end 30 billetter, så kontakt Billetnet på tlf. 7015 6565.

Kampagnen løber fra i dag den 9. oktober – 28. oktober 2015. Tag initiativet i dag og viderebring den gode nyhed til foreningens gymnaster, trænere og familier.

Hjælp til transport?
Ønsker I at få hjælp til transporten, så kontakt GymDanmarks samarbejdspartnere ’Holstebro Rejsecenter’ på tlf. 9610 1057 og lad dem sørge for jeres transport.

Sociale Medier
Uanset hvor eller hvornår du har lyst til at følge VM og WAGC, så holder vi dig opdateret på de sociale medier. Du kommer helt tæt på gymnasterne og kan boltre dig i billeder og video.

 

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen