Rope skipping i skolegården - GymDanmark

Rope skipping i skolegården

I forbindelse med Aktiv rundt i Danmark-kampagnen “Kom i selvsving” har Lillerød GF, Aarhus 1900 og GUG afholdt 8 sjippeworkshops for skolebørn. I GymDanmark rider vi nemlig med på UCSYDs kampagnebølge, der har delt 250.000 sjippetove ud til skoleklasser fra hele landet. 

 

Sjippeworkshops

Rope skipping teamet fra Lillerød GF har gennemført 6 workshops i Lillerød Hallen mellem d. 2. og 7. oktober. På Rosenvangskolen i Viby J. afholdte Aarhus 1900 en workshop d. 7. oktober og d. 29. september var GUG rope skipping team på besøg på Vorrevangsskolen i Århus.

 

Vorrevangsskolen

Workshoppen på Vorrevangsskolen i Århus var en præmie for hurtigste tilmelding til “Kom i selvsving” kampagnen. Den var en stor succes med ca. 210 elever fordelt på klassetrin fra 2. til 9. klasse. Eleverne var meget flittige og energiske, og de udfordringer, der opstod blev vendt til succesoplevelser for en del elever – ikke mindst for de elever med handicaps.

Skolens lærere var meget overraskede over det store engagement som alle elever udviste og ikke mindst at det gav så meget positiv tilbage til hver enkelt elev. Se billeder fra workshoppen her. 

 

Vil I i gang med rope skipping i foreningen?

Hvis I gerne vil starte op med rope skipping i jeres forening, men mangler redskaberne, så er der masser af hjælp at hente gennem vores startpakke. Startpakken indeholder bl.a. 2 gratis vejledningsbesøg i foreningen og gratis øvelseshæfter med video. Du kan få fingrene i startpakken ved at kontakte Anne Wium på awi@gymdanmark.dk

Læs mere om rope skipping og startpakken her.