Eksklusivt VM pre-event - GymDanmark

Eksklusivt VM pre-event

Tirsdag d. 20. oktober åbner GymDanmark og Gymnastikhøjskolen i Ollerup til et eksklusivt indblik i  VM forberedelserne og vejen frem mod VM for deltagerne i Dobbelt Mini Trampolin.

 

Få mere at vide om den største gymnastik event på dansk jord i 2015. Ved VM og Ungdoms VM i Trampolin, Tumbling og Dobbelt Mini Trampolin er der deltagere fra op mod 50 nationer og med over 2000 deltagere – det bliver afholdt i Odense d. 26-29. november og 3-6. december. Danmark er for første gang repræsenteret ved Dobbelt Mini trampolin og ved dette pre-event har du mulighed for at dels høre om forberedelserne frem mod VM , men også komme med i salen når Danmarks første landshold i Dobbelt Mini Trampolin træner. Arrangementet er helt gratis.

 

Program
17.00 Ankomst og let forplejning

17.30 VM behind the Scenes – Event manager Janne Jelstad giver et eksklusivt indblik i hele VM setup’et (hvilke erfaringer kan foreningen/efterskolen tage med sig fra dette event og hvordan kan vi samarbejde) og hvordan kan I blive VM frivillig eller Ambassadør  

18.45 Seniorlandsholdtræner Niels Henrik Nielsen fortæller om tilblivelsen og forberedelsen for det danske landshold i Dobbelt Mini Trampolin – Herunder intro til hvordan man kommer i gang med Dobbelt Mini Trampolin

19.15 I springsalen med DMT landsholdet

21.00 Farvel og vi ses til VM! J

 

Tilmelding

Hvis du er interesseret I at deltage, så skriv en mail til jje@gymdanmark.dk inden d. 13. oktober.

 

Læs mere om VM på www.wch2015.dk eller på Facebook ”World Championship 2015”