Næstformand takker af - GymDanmark

Næstformand takker af

Herved siger GymDanmark farvel til en erfaren politikker og markant personlighed, som i den grad har været med til af præge udviklingen i GymDanmark og dansk gymnastik i mere end 25 år.

Jytte har været politisk aktiv i GymDanmark siden midten af 80’erne. Først i Væksthuset og breddeudvalget, hvor Jytte var med til “at trække stregerne” og skabe basis for den udviklingen, som har præget GymDanmark inden for ‘gymnastik for alle’ (breddegymnastik) gennem de seneste år. Senere blev Jytte valgt inde i den daværende forbundsledelse, og i 2010 valgt som næstformand.

Som næstformand har Jytte været en del af GymDanmarks ledelse og dermed haft påvirkning, indflydelse og ansvar for de overordnede politiske og økonomiske beslutninger i GymDanmark. Jytte har i sin virken været loyal overfor gymnastikkens vilkår og har med sin stærke foreningsbaggrund haft særlig fokus på betingelserne for at være forening i GymDanmark.

Foruden de politiske linjer og økonomiske vilkår har Jytte haft en særlig forkærlighed for events. Dette for at vise gymnastikkens billede ud ad til, og give gymnaster oplevelser for livet. Dette er især kommet til udtryk i World Gymnaestrada, som er forbundet med Jytte. Siden Gymnaestrada i Lisabon 2003, har Jytte været delegationsleder for den danske delegation. Samtidigt med et stærkt fokus på gymnasternes betingelser og oplevelser ved breddeevent som denne, har Jytte også skabt sig et internationalt netværk med sin åbne og positive tilgang.

Jytte har blandt andet også været organisatorisk chef ved EUROGYM 2010 i Odense, og ved EM i TeamGym 2012 i Århus. Fælles DM/Gymnastik DM er også eksempel på en stor GymDanmark-event, som har udviklet sig under Jyttes skarpe og vågne øje.

Forbundsformand Flemming Knudsen siger: ‘Når Jytte træder ud af bestyrelsen, siger vi farvel til en politisk personlighed i GymDanmark og jeg siger farvel til en loyal, kompetent og stærk “makker”.

Jytte Storm træder officielt ud af GymDanmarks bestyrelse, ved repræsentantskabsmødet den 24. oktober 2015, i Brøndby.