DM-finalen i idrætsgymnastik - GymDanmark

DM-finalen i idrætsgymnastik

Kampen om de prestigefulde DM-titler for hold afgøres på lørdag, hvor de tre bedste herrehold og de seks bedste kvindehold skal i aktion i Kastrup. Herrernes første runde fandt sted i Aarhus den 12. september, hvor værtsklubben VIK Aarhus lagde sig sikkert i spidsen foran Gefion fra København og AIG Aalborg. Det erfarne Aarhus-hold med profiler som Helge Vammen, Joao Marcus Fuglsig og Joachim Winther har vundet det danske holdmesterskab hvert år siden 2009 og håber på at kunne gentage succesen i år.

Ved kvindernes indledende runde, der blev afviklet i Skive den 26. september, sikrede de mangedobbelte danske mestre fra KG66 med blandt andre Mette Hulgaard, Marie Skammelsen og Michelle Lauritsen sig førstepladsen med en sikker margin foran klubbens andethold og VIK Aarhus på tredjepladsen. Alle de deltagende hold tager deres point fra første runde med til finalen, hvilket vil sige, at der skal store præstationer til for at vippe de førende hold af pinden. 

Sidste test inden VM

Ved weekendens finale deltager alle de mandlige og kvindelige idrætsgymnaster, der skal repræsentere Danmark ved VM i Glasgow om under tre uger. Det er således VM-kandidaternes sidste test inden det går løs ved VM, der samtidig fungerer som den første af to OL-kvalifikationskonkurrencer. Samtidig giver konkurrencen landstrænerne Berdadett Balazs og Marian Rizan mulighed for en sidste gang at vurdere, hvilke gymnaster, der skal med til VM.  

Kom og oplev landets bedste idrætsgymnaster i kampen om de danske holdmesterskaber på lørdag!

Adresse: Kastrup Gymnastikhal, Kamillevej 5, 2770 Kastrup

Tidspunkt: Opvarmning kl. 12 og konkurrencestart kl. 13.30

 

Find yderligere informationer om konkurrencen og den efterfølgende banket her

Følg med på idrætsgymnastiks Facebookside