Bestyrelsesmedlem i GymDanmark trækker sig - GymDanmark

Bestyrelsesmedlem i GymDanmark trækker sig

Det er med beklagelse af GymDanmark har modtaget meddelelse om, at Bettina Krumbæk trækker sig fra sine politiske poster. I sin meddelelse skriver Bettina blandt andet:

– Det er med stort vemod at jeg må trække mig som regionsformand og fra bestyrelse i GymDanmark, idet jeg har nydt det gode samarbejde i bestyrelsen gennem det sidste år. Jeg havde set frem til at kunne være en del af, at få GymDanmarks struktur og vision til at nå sammen i det kommende år. Desuden vil jeg savne det gode samarbejde jeg har haft med GymHovedstaden og de kommende projekter der tillige er i værksat her det kommende år. Jeg vil også savne de gode og engagerede medarbejdere på forbundskontoret.

For mere information, kontakt Direktør i GymDanmark Ditte Okholm-Naut don@gymdanmark.dk