VM 2015 – vil du være med til årets event? - GymDanmark

VM 2015 – vil du være med til årets event?

Med under tre måneder til årets helt store begivenhed, er der for alvor gang i planlægningen og koordineringen af VM 2015 i Odense i Trampolin, Tumbling & DMT. For at stable et så stort event på benene har vi brug for din hjælp og kompetencer for at kunne skabe det bedste VM nogensinde. Derfor håber vi, at du har tid og lyst til at være en del af et fællesskab, hvor alle har en vigtig rolle for at få VM til at fungere og blive en stor oplevelse for verdensklasse gymnaster, publikum og ikke mindst dig som frivillig.

Der er forskellige muligheder for at hjælpe – opgaverne er mange og varierede. Dette er alt fra at være vagtpost ved forskellige indgange, billetsalg, guide i lufthavnen og ved stationen, presse og kommunikation, chauffør til VIP etc.

GymDanmark byder alle der har lyst til at være frivillig hjælper indenfor. I kan være med til at gøre oplevelsen helt unik, og vi har brug for hjælp til mange forskellige slags opgaver.
 
Har du lyst til at tilmelde dig eller har du spørgsmål, så skriv til event manager Janne Jelstad, jje@gymdanmark.dk


Mere om VM og WAGC
FIGs VM2015 i trampolin, tumbling og DMT arrangeres af GymDanmark i tæt samarbejde med Udvikling Fyn og Sport Event Denmark. Odense skaber rammerne, gymnasterne dramaet, de frivillige passionen og publikum den fantastiske stemning.

  • Billetsalg til VM via billetnet
  • VM2015 i trampolin, tumbling og DMT afgøres Sparekassen Fyn Arena, den 26. – 29. november
  • WAGC2015 (World Age Group Competition) for ungdomsårgangene afgøres den 3. – 6. december
  • VM2015 er officiel kvalifikation til OL2016 – læs mere om OL-kvalifikation her
  • Det er forsvarende danmarksmestre, regerende verdensmestre og OL-gymnaster, der har sigtekornet rettet mod en VM-medalje 
  • VM og WAGC 2015 afholdes med mere end 2.000 topatleter fra mere end 45 lande
  • Det er anden gang i historien, at VM i Trampolin, Tumbling og DMT finder sted på dansk jord. Første gang var ved VM i 2001 –  ligeledes i Odense

 
Følg gymnasterne vej til VM her
Hold dig opdateret på de sociale medier og husk at du kan komme helt tæt på gymnasterne ved at følge dem på snapchat: wch2015

 

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen