Inspirationsseminar - Foreningsfitness - GymDanmark

Inspirationsseminar – Foreningsfitness

Vejen Idrætscenter lægger lokaler til Foreningsfitness’ inspirationsseminar d. 24.-25. oktober. Der er mange workshops på programmet, og GymDanmarks koncepter er naturligvis repræsenteret – du kan prøve GymFamily Bootcamp og GymFit Bootcamp af lørdag d. 24. oktober.

 

GymFamily Bootcamp, workshop

Få en smagsprøve på GymFamily Bootcamp, som er familietræning for forældre med børn i alderen 8 – 15 år. GymFamily er udviklet i samarbejde med Butchers Lab og er benhård CrossFit træning, der får sveden til at springe. Det er enkel, rå og benhård træning af kredsløb og muskelstyrke. Kom og få et bud på hvordan GymFamily Bootcamp kan medvirke til at familien kan blive fælles om formen. Underviserne er GymDanmark forbundsinstruktører Patrick Carlsson og Camilla Pind.

 

GymFit Bootcamp, workshop

Kom ud i det fri og få en smagsprøve på GymFit Bootcamp outdoor. Konceptet kan bruges alle steder og kræver ikke redskaber. Underviserne er GymDanmark forbundsinstruktører Patrick Carlsson og Camilla Pind.

 

Mere information

Du kan se det fulde program og de praktiske informationer her.

Tilmeldingsfristen til inspirationsseminaret er d. 11. oktober 2015.

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen