EUROGYM 2016 - Tilmeld jer NU - GymDanmark

EUROGYM 2016 – Tilmeld jer NU

Kom med til EUROGYM 2016 i Tjekkiet og få en oplevelse for livet – tilmeld jer inden d. 1. oktober 2015. Gymnastikopvisninger, workshops og fede oplevelser, det er hvad der venter deltagerne ved EUROGYM 2016 i Ceské Budejovice, Tjekkiet. EUROGYM er et kæmpe gymnastikarrangement for unge fra 12 år og opefter. En uge med alle tiders mulighed for at lave alt det gymnastik I orker (og en masse andet sport), møde andre unge gymnastik-interesserede fra hele Europa, og lære nye tricks. Læs mere om det her på den officielle side

Hvor: Tjekkiet, Ceské Budejovice

Hvornår: 18.-24. juli 2016 (ankomst mandag d. 18 juli og hjemrejse søndag d. 24 juli)

Pris: 2.500 kr. per person
Prisen dækker følgende: • Overnatning på skole inkl. morgenmad (6 nætter), • Måltider (5 frokoster & 5 middage, tirsdag – lørdag), • Transport under the 10th EUROGYM 2016, • Indgang til alle ceremonier (Opening, Closing and Gala), • Deltagelse i 4-6 workshops, • To Gadeopvisninger (begrænset tid), • Adgang til fester og GymZone, • Mulighed for deltagelse i European Gym for Life Challenge, • Delegationstøj

 

TILMELDNING – Hvordan kommer I med

1.Foreningen forhåndstilmelder sig til GymDanmark inden d. 1 oktober. Udfyld dette skema og indsend til jje@gymdanmark.dk
2.Foreningen registrerer deltagere, workshops mv., via online tilmeldingssystem – info følger

Hvem står bag

EUROGYM er den største europæiske gymnastik begivenhed for unge i alderen fra 12 år og opefter. Arrangørerne er den Europæiske Gymnastik Federation, UEG, som GymDanmark er medlem af. EUROGYM afholdes hvert andet år, og i 2016 afholdes det i Ceske Budejovice 18. – 24. juli.